Ferie

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Selvom der er lang tid til sommerferien, er det bestemt ikke for tidligt at begynde at drømme. En god ferieplan kan varme her i januar, og der er mange gode grunde til at begynde at planlægge allerede nu. For eksempel kan du ofte få bedre tilbud, hvis du er tidligt ude, og hvis du kan vælge først mellem ferieugerne.

Scor de gode tilbud

Hvis du vil have en rigtig billig ferie, skal du enten være meget tidligt eller meget sent ude. Du skal altså enten kunne planlægge langt forud eller være klar til en spontan tur. Hvis du lander i det bekvemme mellemfelt, hvor du bestiller ferien et par måneder i forvejen, rammer du nemlig højsæsonen for bestillinger, og det ved selskaberne. Derfor kan det betale sig at få sikret ferieugerne og bestilt ferien allerede nu – jo før, jo bedre.

Prøv en helt anderledes ferie

Hvis du er træt af den klassiske all inclusive-ferie på Gran Canaria, hvor du aldrig får set andet end hotellet, kan du prøve en alternativ ferieform. Tag for eksempel familien med på en motorcykeltur rundt i Danmark eller Europa, og oplev verden på en anden måde. Hvis du ikke har en mc, kan du tage kørekort til mc relativt billigt og eventuelt leje en motorcykel til turen. En ferie på mc kan virke skræmmende, hvis man ikke er vant til det, men det er ikke meget anderledes end at køre i bil – selvom det kan anbefales at undgå at køre i dårligt vejr.
Du skal dog selvfølgelig altid sørge for at holde fartgrænsen og følge færdselsloven, så du ikke risikerer at komme galt afsted. Det samme gælder, når du kører bil.

Aktiv ferie

Hvis du vil kombinere motion og ferie, er der også mange muligheder for det. En aktiv ferie er en god måde at holde gang i kroppen på, mens du slapper af og spiser lidt ekstra god mad. Det er helt op til dig, om du vil en tur til La Santa Sport¸ hvor du kan træne en eller flere gange i løbet af ferien, eller om du for eksempel vil på cykelferie, hvor I cykler fra sted til sted.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here