nemmetips til smartphonen

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Flere og flere danskere har i dag en smartphone. I en undersøgelse fra 2016 viser det sig at hele 78% af voksne danskere har sig en smartphone. Mange bruger den blot for at kunne ringe og sende sms’er fra den. Som bekendt, er mulighederne er langt større og i denne artikel giver vi dig et indblik i hvordan du får mest muligt ud af din smartphone.

Få mest ud af batterilevetiden – Her har vi det mest simple og enkle tip på listen, nemlig sluk telefonen. Hvis du ikke lige mener at du kan tillade dig at holde telefonen slukket i længere tid, er det her nogle lidt bedre bud.

Lav sort baggrund. Mange smartphones har Amoled skærme kan spare strøm ved at anvende en sort baggrund, frem for hvid, da lyse pixel bruger mere strøm. Det er også muligt at skrue ned for lyset i skærmen, og derved øge batteritiden. Et godt tip er også at slukke for alle de apps som bruger wifi, bluetooth eller gps. De ressourcer bruger nemlig meget rigtig meget batteri. På en iPhone trykker du blot to gange på hjemme-knappen og på den måde, får du mulighed for at slukke de apps du ikke benytter.

Husk er at værne om sikkerheden –  En god idé er at benytte fingertouch, på de mobiler hvor mulighed er. På den måde er du hurtigt i gang med at arbejde med telefonen og du er fri for at huske en adgangskode. Du sikre ligeledes at andre personer ikke kan komme ind i telefonen.

Får mere ud at mobilen med det rigtige mobilselskab – Nogle mobilselskaber tilbyder forskellige tillægstjenester, som musik, film og magasiner. Mange giver også gode tilbud på nye telefoner, når du køber et abonnement. Ligeledes bør du vælge et mobilabonnement hvor du har mulighed for at benytte 4g netværket.

Hvis du har andre tips og tricks, må du meget gerne skrive til os. På den måde giver vi andre brugere flere gode tips og tricks, til hvordan vi kan få mere ud af smartphonen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here