Muffins med lys

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Børn glæder sig

Hvis der er noget som børn altid glæder sig til, så er det deres egen fødselsdag. De ved at det er en dag, hvor de skal fejres og at de denne dag får gaver og lækkerier. Derfor er der selvfølgelig også høje krav til selve dagen. Man skal bare kigge tilbage på den gang man selv var lille, man var ellevild og man kunne ikke falde i søvn natten før ens fødselsdag. Der skal derfor være en hvids forberedelse til dagen, før at den bliver rigtig god for fødselaren. Hvis man ikke helt ved, hvordan man skal få en god børnefødselsdag op at stå, så kan man gå ud fra et bestemt tema.

Temafest

At holde en temafest giver en rød tråd og en oplevelse, som man kan huske. Der er mange temaer og ta´ af, og hvis det er svært at vælge, så er det en god ide at spørge fødselaren. På den måbe bliver barnet selv også involveret og får lov til at bestemme lidt. Temaet kunne være superhelte, enhjørninge eller noget helt tredje. Når temaet er slået fast, kan man begynde at købe festartikler ind, som passer til det valgte tema. Her er bordpynten vigtigt og du kan købe meget forskelligt, så find festartikler, som passer til temaet.

Involver børnene

Det er godt at kunne bygge en lille verden op omkring temaet, som børnene kan leve sig ind i. Hvis superhelte f.eks. er temaet, så kan man lave en konkurrence, hvor man kan dyste om, hvem der kan løfte den tungeste genstand eller hvem der kan finde på det sejeste superheltenavn, med udvalgte ord. Det vil forhåbentlig give en god oplevelse for både fødselaren selv og for gæsterne. Dette er i hvert fald én måde at gribe en børnefødselsdag an på, hvor alle kan blive involveret og få en sjov oplevelse med sig hjem.