Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Man behøver ikke at skulle planlægge sjove oplevelser flere måneder i forvejen. Faktisk kan det gøre rigtig let og under fleksible rammer, som gør hele arrangementet til en leg. Det er nemlig blevet populært med endagsrejser med bus – dog det kan der være god grund til!

Busture er for alle

Måske du tænker på en stor bus til 50+ personer, når vi omtaler busrejser, men ordet dækker ikke kun over dette, men også over rejser med en minibus. Så uanset om man er en gruppe på 5 personer eller 36, så kan det arrangeres at komme rundt med bus.

Den helt store fordel herved er naturligvis, at du og din gruppe helt selv kan planlægge jeres rute ud fra de aktiviteter, som I har fundet frem til. Og Danmark har mange gode aktiviteter!

Fra Sjælland er der masser af kulturelle ting placeret omkring København, hvor den Lille Havfrue, Christiansborg, Christiania og meget mere er placeret. På Fyn finder man H.C Andersens hus og den gamle by i Odense, Egeskov Slot og Danmarks Jernbanemuseum, mens Jylland byder på Skagen, Jesperhus, Blokhus og meget mere. Der er med andre ord masser af attraktioner, man kan køre efter!

Kommer man fra netop Jylland, kan det være en fordel at overveje Hjørring busrejser, da man dermed kan komme let rundt til Jyllands mange flotte steder.

Hvorfor rejse med bus?

Når du rejser med en bus, er det mere en ’lukket fest’ for dig og dine venner. Det giver en særlig fornemmelse, hvor du og din gruppe er de eneste på turen, modsat en rejse med tog f.eks.

Det at rejse med bussen gør det også lettere at gøre ophold, hvis I hurtigt bliver enige om at stoppe et sted på ruten. Socialt set er det også lettere at placere sig og snakke på kryds og tværs i bussen. Der er en herlig og fri stemning, som man ikke finder mange andre steder, når det kommer til at rejse.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here