Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sådan skaber du en god kontorplads derhjemme

Hvis du arbejder meget hjemmefra, er det en rigtig stor fordel at have en kontorplads, der er specielt egnet til det. Det er nemlig ikke altid det mest optimale at sidde og arbejde det samme sted, som du spiser f.eks.

Men hvordan skaber du en god kontorplads i dit hjem?

Find et passende hjørne eller værelse

Det er først og fremmest nødvendigt at finde et passende sted til din kontorplads. Hvis du har et ledigt værelse i dit hjem, er det oplagt at lave et helt kontor. Hvis ikke du har det, er det dog også muligt at lave en god kontorplads i et hjørne af dit soveværelse, stue el.lign.

Det skal blot være et sted, hvor det er rart for dig at sidde, men også hvor det er muligt for dig at koncentrere dig.

Vælg et hæve-sænke-bord

Dernæst skal du finde det helt perfekte skrivebord, så du har et sted at arbejde. Der findes alverdens forskellige skriveborde, men det er en fordel at vælge et med en hæve-sænke-funktion. Det giver dig nemlig mulighed for at arbejde i nogle forskellige arbejdspositioner. Det er hårdt at arbejde i mange timer ad gangen, hvis ikke du sørger for at ændre din stilling. En hæve-sænke-bord gør det muligt både at stå op og sidde ned.

Køb hæve sænke bord til kontoret.

Skab stemning med personlige nips

Din kontorplads skal være et sted, hvor du har lyst til at bruge mange timer. Det skal være et sted, hvor du føler dig motiveret og inspireret, for det er nødvendigt, når du skal sidde og arbejde. Det sørger du for ved f.eks. at pynte op med nogle forskellige personlige nips. Det er nemlig med til at skabe en hyggelig stemning. Det kan være gamle minder, fotos, arvestykker, plakater m.m. Det er det, der gør dit kontor til dit helt eget.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here