Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Kalenderen siger officielt 2020, og det betyder, at det er tid til fornyelse. Firsuren og håret er altid noget af det første, man har lyst til at ændre på. Men hvad skal man egentlig ændre på? Hvilken frisure er in i 2020? Hvilken farve er in? Eller der skal måske krøller til? Læs med her og bliv klogere på hårtrends i 2020, så du kan få dit hår med på noderne.

Pagehår i flere længder

Pagehår er ikke noget nyt, men det er en god frisure, fordi den passer til så mange forskellige mennesker – specielt fordi den kan laves i flere forskellige længder. Der findes bl.a. den helt korte, hvor håret ikke går længere end til ørerne eller den lidt længere, hvor håret gå til hagen eller endda længere. Så tøv ikke, hvis du gerne vil holde på din længde. Du kan nemlig godt få pagehår alligevel.

Pandehår i forskellige længder

Pandehår kommer hele tiden frem igen – og det er der en rigtig god grund til. Pandehår kan nemlig gøre så meget for enhver frisure og enhver hårtykkelse og -farve. I år er det in med pandehår – uanset om det er curtain bangs eller baby bangs! Det er dog meget vigtigt at påpege at det pandehår, der passer bedst til dig, hænger meget sammen med din ansigtsform, så lad være med at kaste dig ud pandehår, før du ved, hvad der passer til dig.

Ombre hår med mørke rødder

Ombre er en trend, der har været fremme i et stykke tid nu – den er dog langt fra på vej ud igen. Grunden til det er nemlig, at den – i modsætning til den klassiske farvning og striber – ikke giver udgroninger på samme måde. Selvfølgelig hvis du vælger at få lavet en mørk bundfarve for at få de lyse spidser, vil du skulle farve bunden løbende for at undgå udgroninger. Men hvis du er så heldig at have et mørkt hår, så skal du faktisk kun have lavet spidserne. En ombre holder af den grund i meget lang tid, og du kan endda holde den pæn og nydelig, indtil håret er vokset så meget ud, at dine spidser trænger til en ny omgang.

Er du klar til at tage springet? Tom K, en dygtig damefrisør i Kolding, står altid klar til at hjælpe dig!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here