Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du bor i København eller omegn, så er du måske del af en boligforening. Her kan der på møderne diskuteret mange ting. Der er f.eks. altid en række opgaver, der skal varetages, det kan f.eks. være trappevask, vedligeholdelse af gård eller andet.

Hvis I er ved at være trætte af ikke at have en professionel til at tage sig af alle de små og store opgaver, der følger med en ejendom, så kan det være, I skal benytte jer af en ejendomsservice. Læs mere om det her.

Har I en gård, der trænger til en opgradering?

Hvis I er så heldige, at I har en gård til fælleseje, så vil I sikkert også gerne have, at denne gård er vedligeholdt så flot som muligt. Der kan være mange opgaver, der følger med, når man skal vedligeholde en gård. Græsset skal slås, træerne skal beskæres, fliserne skal fejes, og om vinteren skal der sneryddes.

Det kan være, I allerede selv er ved at være trætte af at skulle opretholde disse opgaver. Det kan også være, det slet ikke bliver gjort, så I slet ikke har et hyggeligt område, til trods for at I faktisk ejer et fint udendørsareal. Hvis det er tilfældet, så vil I helt sikkert få glæde af at benytte jer af ejendomsservice.

I kan f.eks. bruge Glad Ejendomsservice, som allerede har en masse tilfredse kunder.

Har I trappevask og vinduespudsning, der ikke bliver gjort ordentligt?

Trappevask og vinduespudsning er nogle af de opgaver, en ejendomsservice typisk vil tage sig af. Det er nemlig typisk de opgaver, der ellers bliver fordelt mellem beboerne.

Der er dog mange, der oplever, at opgaverne ikke bliver gjort ordentligt, når de er fordelt mellem beboerne. Derfor kan det være en god idé at hyre en professionel til at tage sig af opgaverne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here