Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Du opholder dig ikke rigtig i gæsteværelset, og derfor kommer det hurtigt til at blive en nem og ugennemarbejdet indretning. Det giver dog en bedre fornemmelse at kunne byde sine gæster på et godt indrettet værelse, hvor der er blevet lagt tanke i indretningen. Ikke mindst for at tale om gæsterne som vil få en bedre oplevelse af dig som deres vært. Selvom vi ofte nedprioriterer gæsteværelset, kræver det ikke meget planlæggelse og tid at få det ordentligt indrettet. Nogle få møbler, pynt og udsmykning vil gøre det hele. Det der tager længst tid er faktisk at finde de rette møbler. Dette bør dog ikke være svært med nogle få tips, til hvordan du kan gøre dit gæsteværelse ekstra indbydende.

Farverne i gæsteværelset

Når du træder ind som gæst i et gæsteværelse, er det dejligt hvis værelset er neutralt, og ikke bærer alt for meget præg af ejeren selv. Dette kan ske, hvis du har mange personlige ejendele eller lign. liggende rundt omkring i gæsteværelset. Det er også altid dejligt som gæst at føle sig godt tilpas i sit værelse, da det kan være en mærkelig følelse ikke at sove hjemme i sin egen trygge seng. Du kan med farvernes tema hjælpe med at skabe en afslappet og rolig atmosfære. Farver som; blå, grøn, beige er gode til at få sindet til at slappe af. Du kan lave farven til et gennemgående tema i hele værelset. Så kommer det til at se rigtig gennemarbejdet ud.

Møblerne

Til et gæsteværelse skal du også vælge nogle neutrale møbler. Det kan være smart at investere i en sovesofa, da den kan spille flere slags funktioner i rummet. Den fylder heller ikke meget i hverdagen når ingen bruger den, og så er sovesofaer generelt billigere. Du kan med fordel også anskaffe et natbord og en kommode til din gæsts bagage.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here