Vandrestøvler

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når man går meget i vandrestøvler er det helt normalt at opleve ømme fødder og mange vabler. Der er heldigvis flere ting du kan gøre for at undgå vabler i dine vandrestøvler. Når man skal ud og gå lange ture i vandrestøvlerne er vabler nemlig noget så smertefuldt.

Gå dine støvler til

Vabler kommer ofte når man går i nye sko uanset slagsen. Det samme gælder for vandrestøvler. Man må derfor aldrig tage et par helt nye vandrestøvler på, på en vandretur. Det er vigtigt at du går dine vandrestøvler til stille og roligt på mange mindre ture, inden du skal ud på den lange vandretur.

Undgå hård hud på fødderne

Hård hud og slidt hud på fødderne har større tendens til at lave vabler en ny frisk hud har. Derfor er det en god ide at pleje dine fødder godt når du skal ud og gå med dine vandrestøvler. Det gør du for eksempel ved at tage fodbad og derefter file den hårde hud af dine fødder. Når du alligevel er i gang med at ordne dine fødder, så tjek også dine negle.

Gode vandresokker

Gode vandresokker gør også en stor forskel når det kommer til vabler. Sørg derfor for at bruge gode vandresokker i dine vandrestøvler.

Vælg gode vandrestøvler der passer til dine fødder

Udover ovenstående råd så får du lige et mere. Vælg gode vandrestøvler til dine vandreture. Når man skal ud og gå så mange kilometer som en vandretur oftest er på, så er det virkelig vigtigt med gode støvler. En god støvle kan gøre hele forskellen for oplevelsen på din tur. Dårlige støvler kan sidde og gnave de forkerte steder så du både kan opleve gnavesår og vabler. Er du i tvivl om hvilke vandrestøvler du skal vælge så er der her en guide til vandrestøvler, som du kan kigge på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here