Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det kan være svært at stoppe med at ryge cigaretter, og derfor kan man nemt miste modet, når først man har opdaget, hvor svært det egentlig er. Men ikke desto mindre er der ingen grund til at give op.

Du kan nemlig godt. Det handler blot om, at du skal teste din viljestyrke af – og du må aldrig give op. Her får du et par gode råd til, hvordan du effektivt slipper cigaretterne én gang for alle.

 

Vælg en dato for dit rygestop

Når først, du har valgt en dato, hvor du gerne vil stoppe med at ryge cigaretter, er det nemmere at forholde sig til det. Det bliver virkeligt, og du har samtidig mulighed for at skille dig af med alle de remedier, du har, der gør, at du får lyst til at ryge. Gem tændstikkere, lightere, cigaretter, askebægre og dit andet rygegrej væk, inden du begynder dit rygestop.

 

Brug alle de hjælpemidler, du har brug for

Det kan være svært at forholde sig til et rygestop, hvis blot man skal stoppe fra den ene dag til den anden. Det er faktisk også rigtig svært, og derfor kan det være en god idé, hvis du anvender alle de rygestopsprodukter, du kan komme i nærheden af.

Der findes masser af skønne produkter, som du kan bruge. Blandt andet en e-cigaret fra nordik®, der minder meget om en almindelig cigaret og derfor kan hjælpe dig igennem dit rygestop.

 

Fortæl dine venner og familie, at du stopper

Det er vigtigt, at du har nogle, der kan støtte dig i din beslutning. Derfor får mest ud af det, hvis du siger til dine kollegaer, venner og familie, at du planlægger at stoppe med at ryge cigaretter – og hvis der er nogle, der ryger, så må de meget gerne støtte dig i din beslutning, i stedet for at få dig til at begynde at ryge igen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here