Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du ikke helt ved, hvad du skal bruge dit skur til, kan det være en fristende tanke at bruge skuret som opbevaringsplads – og det er da helt sikkert en god ide! Men der er lige nogle ting, du skal have styr på, inden dette projekt kan lykkes, da skuret f.eks. lige skal forberedes til at bruges som opbevaringsplads.

Principper om opbevaring

Oprydningskonsulenten Marie Kondo har lavet nogle principper om opbevaring, som du kan tænke på, mens du er i gang med at gøre skuret til en opbevaringsplads. Det handler bl.a. om at finde formålet med at opbevare i dette rum. Benyt Marie Kondos principper til opbevaring i garage/skur for at få det bedste ud af denne proces.

Det rette underlag

Et af de principper til opbevaring der også gælder, er at du skal sikre dig, at der ikke kommer fugt ind i rummet via underlaget. Det betyder, at underlaget i dit skur eller din garage skal have en fugtspærring. Du kan sagtens have fliser i rummet, men har du ikke en fugtspærring, er det alt for let for fugten at komme ind, og kommer der først fugt ind, går der nok ikke længe, før dine ting er ødelagt.

Gør rummet flot

Bare fordi skuret er et opbevaringssted, kan det sagtens være et flot rum, der er i god stand. Det gør det måske også lidt nemmere for dig at finde viljen til at gøre noget ud af opbevaringen, da du kan blive inspireret af energien fra udseendet af rummet. En ting du kan gøre, er f.eks. at slibe væggene ned, så de bliver flotte, og er lettere at male. Et materiale der gør det lettere for dig at slibe dine vægge ned, er strandsandsmørtel, så det bør du helt sikkert overveje at anskaffe.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here