Briller ændrer hele dit look

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er få ting, der er så forfriskende som at ændre sit look en gang imellem. For nogle er det en ny frisure, for andre skal der skrappere midler til. Her giver vi dig tre tips til, hvordan du med læsebriller, makeup eller tøj kan genopfinde dit look for under 100 kr.!

Køb briller

At bruge briller uden styrke er et velkendt trick til at manipulere med ens udseende, og det er ikke uden grund. Briller kan nemlig ændre dit ansigts udseende helt grundlæggende. Hvis du allerede har briller eller læsebriller, kan du forsøge dig med en helt ny stil, som du ikke har prøvet før.

Hvis du ikke har brug for styrke, kan du købe både briller uden glas og billige læsebriller på nettet. Her er ofte et stort udvalg, så det er bare med at prøve dig frem.

Det er en god idé, hvis du på forhånd har en idé om, hvordan dit ansigt ser ud med forskellige typer af briller. Derfor er det faktisk en fordel, hvis du allerede har læsebriller. Du kan også starte med at prøve dig frem i Tiger eller en tøjbutik med briller. Her kan du prøve massevis af billige briller i fred for snagende ekspedienter. Kvaliteten på brillerne er dog som regel ret dårlig i disse butikker. Derfor kan det være en fordel at købe de rigtige briller på nettet, når du har fundet et godt look.

Brug læbestift

Den røde læbestift er for alvor kommet igen, efter Noora fra Skam rockede en perfekt læbestift til hverdag. Du behøver dog ikke kaste dig ud i en rød lige med det samme, hvis du ikke har gået med læbestift før. Prøv dig frem med et par farver og find den, der passer bedst til dig. Det vigtigste er, at du ikke er bange for at prøve noget helt nyt. Det kan virke overvældende at se sig selv med læbestift for første gang, men det kommer lynhurtigt til at føles som en helt naturlig del af dit look. Hvis du har læbestift på i flere timer, kan det være en god idé at bruge en liquid lipstick. De kan være lidt hårdere ved læberne, men de holder til gengæld meget længere. Det er også vigtigt, at du aldrig bruger en lipliner under læbestiften, som holder på farven.

Prøv en ny tøjstil

Hvis du er ude efter en gennemgribende forandring, kan du prøve kræfter med en ny tøjstil. Hvis du plejer at bo i dine skinny jeans, er det måske tid til at hive kjolerne ud af skabet. Hvis du derimod altid tyer til kjole eller nederdel, skal jeans måske være dit nye look. Det kan også være, at du plejer at gemme dig væk i sort tøj – så er det frem med de friske farver.

For mange vil det være en udfordring at skifte look så radikalt, men vi kan næsten garantere, at du føler dig som et stærkere menneske bagefter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here