Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvem kender ikke den top frustrerende følelse, når man i efteråret eller vinteren aser afsted på en cykel i hård modvind og ovenikøbet skal nå noget vigtigt? Det kan føles som en uovervindelig kamp, når vejrguderne virkelig giver den gas og giver dig en hård medfart.

Svedig tur

Du når måske rettidigt frem, men kan så “glæde” dig over, at du er fuldstændig forsvedt og kold og våd af den udmattende tur. Her kan det næsten være et dagligt dilemma, hvorvidt du i stedet skulle overgive dig til det offentlige eller bilen, så du ikke skal møde op og ligne en våd hund til et vigtigt møde eller sidde gennemkold under hele forelæsningen på studiet. Vi guider dig til, hvordan du kan foretage det bæredygtige og motionsmæssige fordelagtige valg og hver gang, altid, endda få medvind på cykelstien med en elcykel

“Jeg er så glad for min elcykel” 

Da Poul Køller sang, at “jeg er så glad for min cykel, jeg kommer hurtigt langt omkring”, så tænkte han nok ikke på, at teknologien efterfølgende ville udvikle sig til, at man ikke selv behøvede at træde nær så meget i pedalerne. Her kan en elcykel være lige det, der gør, at du stadig har lyst til at begive dig op på jernhesten hver morgen og hver eftermiddag og trodse vejrliget og modvinden på cykelstien – for en elcykel giver dig medvind på cykelstien HVER GANG. Er det ikke skønt? Du får stadig masser af motion og frisk luft, idet du kan slå elcyklens motor til og fra, som du ønsker det. Du kan bruge den normalt og bare sætte motoren til op ad bakker eller når du er blevet træt og der er lang vej hjem. 

Brug elcyklen på ferien

Er I aktive i jeres ferier og gerne vil cykle rundt i Danmark, for eksempel på Bornholm eller andre naturskønne steder, kan en elcykel være ideel til formålet. Den kan give jer skub op ad bakkerne og lader jer komme længere omkring og opleve det danske landskab uden store overanstrengelser. Har I børn med, kan I også købe en lad-elcykel, hvor børnene kan være i. De vil nyde at blive transporteret i frisk luft fremfor en indeklemt bil, hvor børn også har lettere ved at blive køresyge. På elcyklens lad kan de følge med i alt, hvad der sker og samtidig tage sig en lur, når de bliver trætte. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here