Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Faldsikring Danmark Denmark er en førende leverandør af faldsikringsløsninger. De tilbyder omfattende kvalitetssikring af alle deres produkter, herunder wire-systemer, stiger og personlige værnemidler. De tilbyder også lovpligtig service og inspektion af alt faldsikringsudstyr, hvilket sikrer, at det lever op til de højeste standarder for sikkerhed og ydeevne. Kontakt dem i dag for at få mere at vide om deres faldsikringsløsninger, og hvordan de kan hjælpe dig med at holde dig sikker. Hvis du bruger faldsikringsudstyr, er det vigtigt at sørge for, at det er i god stand. Ellers kan du risikere at komme alvorligt til skade, hvis du skulle falde. Der er nogle tegn på, at dit udstyr kan være beskadiget og trænger til at blive udskiftet. F.eks. revner eller andre synlige skader på selve udstyret, eller hvis dele af udstyret ikke længere fungerer, som de skal. Hvis du er usikker på, om dit udstyr skal udskiftes, er det altid en god idé at kontakte Faldsikring Danmark for at få en vurdering. Læs mere omkring Faldsikring Danmark online her.

Faldsikring Danmark står altid klar til at hjælpe dig

Fall Protection Danmark er et servicefirma, der tilbyder inspektion og vedligeholdelse af faldsikringsudstyr. De sørger for, at dit faldsikringsudstyr altid er i god stand, og at det lovpligtige servicetjek bliver udført til tiden. De holder styr på kalenderen for dig, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Du og håndværkerne kan tydeligt se på et klistermærke, at faldsikringsudstyret er blevet kontrolleret og godkendt, og hvornår det næste tjek skal foretages. Du modtager en servicerapport pr. e-mail, når de har kontrolleret dit faldsikringsudstyr. Det er dit bevis på, at dit udstyr er i god stand. Ikontrol er en app, der giver dig mulighed for at holde styr på dine inspektioner og altid have dem ved hånden. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at miste papir eller ikke at have adgang til dine dokumenter, når du har brug for dem.

Faldsikring Danmark giver dig en masse muligheder

Leder du efter komplette sikkerhedsløsninger? De kan hjælpe dig. De rådgiver, designer, leverer, installerer og uddanner i brugen af en række forskellige former for sikkerhedsudstyr, herunder ankerstolper, permanente wire-systemer, sikring af ovenlysvinduer/skinnelys, faste stiger med eller uden rygbøjler, overgangsbroer, platformstrapper, gelændere og personligt sikkerhedsudstyr (PPE). De udfører også de lovpligtige årlige inspektioner for at sikre, at alt er i overensstemmelse med reglerne. Kontakt dem i dag for at få mere at vide. Som en førende leverandør af faldsikringsudstyr i Danmark er Faldsikring Danmark forpligtet til at sikre, at dit faldsikringsudstyr altid er i topform. Deres professionelt uddannede medarbejdere har den nødvendige uddannelse, de nødvendige certifikater og kompetencer til at servicere, kontrollere og godkende wire-systemer, ankerstolper, stiger og personligt faldsikringsudstyr såsom seler, lanyards, rutsjebaner osv. På denne måde kan du være sikker på, at dit faldsikringsudstyr altid er klar til at beskytte dig i tilfælde af et fald.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here