Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det kan være svært at nå at tage i fitnesscenteret flere gange om ugen, når man også skal passe job, børn, hus og have. Måske bor du endda slet ikke i nærheden af et fitnesscenter, men må køre et stykke for at komme til træning? For dig kan det derfor være en god idé at etablere et mini-træningscenter hjemme.

Træn i garagen

Der er flere muligheder, når du vil træne hjemme. Måske er du så heldig, at du har et ekstra værelse eller en stor garage til din rådighed? Har du god plads, kan du jo indrette din egen træningssal med f.eks. håndvægte. Alt efter hvor meget plads du råder over, kan du jo putte lige så mange træningsmaskiner ind i rummet, som du orker. For eksempel hører motionscykler, romaskiner, cross-trainere og løbebånd til blandt de mest populære maskiner i hjemme-træningscenteret. Men mindre kan altså også gøre det.

Mobilt træningscenter med håndvægte

Måske har du slet ikke et fast sted, hvor du kan træne, men er nødt til at rydde stuegulvet, hver gang du vil dyrke fitness? Om sommeren kan du måske godt lide at rykke træningen udendørs i haven eller på altanen, og om vinteren, eller når det regner, træner du så indenfor. Den slags træning kræver noget andet udstyr end de store træningsmaskiner. For eksempel er en træningsmåtte, træningselastikker og især håndvægte gode til det mobile træningscenter, da de ikke fylder meget og kan flyttes rundt, som det passer dig. Inden du går i gang med at indrette dit træningscenter derhjemme, så kan det være en fordel at lave lidt research og høre dig ad. Måske kender du en god informationskilde til træning? På denne måde undgår du at spilde en masse tid og penge på at købe træningsudstyr, der slet ikke passer til dig og derfor aldrig nogensinde kommer brug.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here