Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det kære sabbatår. Det er rart med en pause fra gymnasiets stress med afleveringer og den konstante præsentation. Nu kan du få en pause. Men det kan også være svært at finde ud af, hvad du skal lave i dit sabbatår. Det er jo ikke ligefrem, fordi du føler, at du har mange muligheder i dit sabbatår. Men det har du faktisk. Du kan lave mange forskellige ting i dit sabbatår, og nej, det behøver ikke udelukket være at arbejde eller at rejse. Du kan overveje et højskoleophold på ISI-idrætshøjskole.

ISI-idrætshøjskole

Hvis du er vild med at bevæge kroppen, og du godt kunne trænge til et højskoleophold, så er det oplagt at undersøge ISI. Her får du netop mulighed for begge dele. Det er også oplagt til dig, der netop ikke gider bruge hele dit sabbatår på at arbejde. Du får nye venner sådan et sted, og du kan lære dig selv langt bedre at kende. Ved at lære dig selv bedre at kende, kan du også nemmere finde ud af, hvad du faktisk ønsker at lave i din fremtid. Du kan læse mere om ISI-idrætshøjskolen på isi.dk.

På højskolen, kan du prøve forskellige idrætsgenre. Men du har faktisk også mulighed for at vælge idrætslinjer som håndboldtræner eller fodboldtræner. Du sammensætter dit skema, så det passer lige netop til dig og de ting, som du gerne vil foretage dig. Det er altså muligt for dig at få en daglig dag, der fyldt med spændende ting, der interesserer dig. Du nyder at bruge din krop og være aktiv, og det får du fri mulighed for på ISI. Desuden er du omkring andre unge, der har det på samme måde.

Der vil også være udflugter og ture rundt i Danmark. Men det er ikke kun i Danmark – det gælder også udlandsrejser.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here