Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Derfor skal I have livemusik til næste firmafest

“Live is life” lyder det fra en velkendt sang. Er det noget om snakken (sangen)? Det mener vi! Og her kommer vi med tre argumenter for, hvorfor vi mener det!

Læs med, og overtal din chef (eller book selv, hvis du er chefen) til at booke livemusik til jeres næste firmafest!

Livemusik er en oplevelse

Det er ikke det samme at sætte en sang på, som det er at være til en koncert. En koncert med livemusik er en oplevelse, men det er ikke ligefrem en oplevelse at høre en sang på anlægget. En firmafest må hjertens gerne byde på oplevelser – dem kan man ikke få for mange af!

Livemusik byder op til dans

Når der er et liveband, er der også oftere dans. Det er bare sjovere at svinge hofterne til musik, der opleves live. Det er også ofte til livemusik, at der lægges op til, at man danser med hinanden.

Det kan særligt sjovt til firmafesten, hvor man ønsker at komme lidt tættere på sine medkollegaer. Man bruger mange timer på jobbet, så det er vigtigt, at man har det godt, mens man er der. Det kan gode kollegaer bidrage til – og gode kollegaer er altså oftest noget, man skaber – ikke bare noget der kommer af sig selv. Det er vigtigt, at man tager initiativ til at skabe venskaber, men de rette rammer gør det en hel del nemmere.

Livemusik bliver i minderne

Livemusik er som sagt en oplevelse – ikke bare musik. Når man lytter til en CD, gør man netop bare dette: lytter. Et liveband derimod er noget, der sætter gang i flere sanser: Du lytter til musikken, du ser bandet, du mærker bassen pumpe i kroppen osv. Når flere sanser er i spil, er der også bedre mulighed for, at oplevelsen lagres i minderne. Det kan fremover blive et minde, du taler med dine kollegaer om. Noget af det, der binder os sammen med andre mennesker, er vores fælles minder og oplevelser – og dem er det værd at samle på!

Er I blevet overbevist om at have et liveband til næste firmafest? Så se her!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here