Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er intet som en masse puder til at pynte sin sofa eller seng med. Puderne gør både en sofa, seng og stole mere behagelige, men de pynter bestemt også. Man kan få fat få fat i puder med rigtig mange forskellige designs, så der findes helt sikkert en pude som passer til ens smag. Der findes dog et nemt trick til at få en pude med lige det design man ønsker. I stedet for at købe nye puder kan man nemlig nemt sy nye pudebetræk til ens puder.

Du sparer penge

Ens puder kan risikere at blive ødelagt eller man kan spilde mad eller drikke på dem, så de ikke længere er kønne. I stedet for at købe en ny pude eller et nyt pudebetræk, kan man nemt lave sit eget pudebetræk af stof man selv køber. På den måde bruger man ikke flere hundrede kroner på nye puder. Hvis man har en familie, er der flere hoveder der skal hvile på puder, hvilket også kræver flere pudebetræk.

Dit eget design

I stedet for at lede efter et design man synes om, kan man lave sit eget og på den måde lave lige netop det design man synes om. Hvis man følger med i modebladene og går op i hvordan ens puder ser ud, kan man desuden sørge for, at ens puder følger moden. Så hvis man sætter sig ind i, hvordan man syer mønstre og motiver, kan man nemt sørge for, at ens puder har et flot innovativt design. Så kan ens børn eller venner bestille det design som de ønsker sig, og så kan de også få et pudebetræk med et fedt design.

Hovedpuder

Pudebetrækket man laver behøver ikke at være til puder fra stuen som skal have nyt betræk permanent. Så hvis man har overskydende stof, kan man sætte sig til at lave en masse pudebetræk der kan tages af og på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here