Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Derfor skal du ikke selv beskære dine træer!

Det kan godt være, at du betragter dig selv som lidt af en “gør-det-selv-mand”, men det ikke i alle henseender, at det er fornuftigt selv at træde til. Et af de steder, hvor du aldrig selv skal kaste dig i gang med opgaven er topkapning af træer. Men hvorfor skal man egentlig ikke det?

Giv haven nyt liv

Ja, det kan nemt give haven lidt nyt liv at kappe toppe af nogle træer. Det kan være et smart alternativ til at fælde træer, hvilket der kan være flere grunde til at fravælge. Men når du ønsker at topkappe dine træer – så ring lige efter en professionel, for ellers er der risiko for at …

Du kommer til skade

Der er mange, der vælger at prøve selv, når det handler om at topkappe. Det er jo bare lige at studse toppen, ikke?

Vi tror, det er præcis sådan, mange har tænkt, lige inden de kom til skade. Mange forsøger at udføre arbejdet fra en ganske almindelig havestige. Det er bestemt ikke ufarligt. Tilføj yderlige, at mange forsøger at foretage studsningen med en elektrisk eller benzindreven motorsav. Nu når du har læst det, håber vi, at du aldrig kunne finde på at stille dig op på en usikker stige med en farlig motorsav!

Uheldet går ud over dine omgivelser

Ud over at du selv kan komme alvorligt til skade, kan gør-det-selv-arbejdet også gå ud over dine omgivelser. De store grene, der skal skæres ned, kan være enormt tunge, hvorfor de også kan gøre meget skade. Det kan fx gå ud over boligen eller garagen – og så har du alligevel ikke sparet penge på at tage jobbet i egne hænder!

Du får problemer med forsikringen

Hvis uheldet er ude, og du ødelægger noget i dine omgivelser, er det heller ikke en selvfølge, at din forsikring vil dække skaden. Flere oplever at få af vide, at de skulle have fundet en professionel til at udføre arbejdet.

Har vi nu overbevist dig om, at du ikke selv skal i gang med at topkappe dine træer? Så læs mere om topkapning her!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here