Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Savner du inspiration til, hvad du kan lave på en weekend, der ikke skal inkludere alkohol? Så får du her et par gode råd.

Vi danskere er vilde med at holde weekend, og ofte kommer der en del alkohol indenbords, når vi rigtig skal hygge os – mere eller mindre forsætligt. De fleste har prøvet at love sig selv om søndagen, at nu er det sidste gang i et stykke tid, weekenden skal bruges på alkohol. Og det holder da også ugen ud, lige indtil det bliver weekend igen, hvor det hele gentager sig.

 

Tag til intimkoncert

De fleste forbinder dét at tage til koncert med indtagelse af alkohol. Og sådan plejer det da også at være. Hvis du er bange for, at du bliver grebet af stemningen, hvis du tager til koncert, bør du overveje en intimkoncert i stedet.

I mange tilfælde kan det være dét, der skal til, fordi der ikke er så mange muligheder for at gå i baren – og der er heller ikke fyldt med fulde mennesker, så du behøver ikke at indtage alkohol for at kunne holde det ud.

Du kan finde mere information om intimkoncerter her.

 

Tag ud at spise og i biografen

Hvis du har en kæreste, så kan det være fantastisk at tage ud at spise efterfulgt at en tur i biografen. Det kan også være, at det er lang tid siden, I har nydt hinandens selskab, hvorfor det kan være et dejligt afbræk fra de mange weekender i alkoholens tegn.

Sørg dog for, at der ikke er rødvin til maden, hvis I tager ud at spiser sammen. Har du ikke en kæreste, kan du altid spørge et par gode venner. Her bliver det dog – afhængigt af, hvilke venner du har – sværere at tage ud at spise, uden der er alkohol involveret.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here