eventsbureauer

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Den årlige firmafest skal snart afholdes, og der er ikke styr på noget endnu. Mange kender til den denne problemstilling, og i de flest tilfælde ender firmefesten med at blive en fiasko fordi den ikke blev planlagt ordentligt. Vi giver her 4 vigtige tips, til hvordan du undgår at jeres firmafest bliver en fiasko.

Opsøg professionelt hjælp

Hvis det er svært at stable den årlige firmafest på benene, kan en mulighed være at opsøge professionelt hjælp. Der findes mange eventbureauer som alene beskæftiger sig med afholdelse af firmaevents, så virksomheder ikke behøver at tænke på det i deres travle hverdag. Mange virksomheder har ikke tid til at tænke på den årlige firmafest, da det kræver alt for meget tid. Derfor bliver mange firmafester, ikke det folk havde forventet. Og det kan i sidste ende skuffe de ansatte, hvis de har set frem til en sjov aften.

Begynd at planlægge tidligt

Når man skal afholde en firmafest, er det vigtigt, at man tidligt planlægger arrangementet. Dermed undgår man at alt bliver for stresset, og at der ikke er styr på noget. Det kan nogen gange anbefales, at man allerede begynder at planlægge firmafesten et år før, så det ikke kan overraske nogen.

Få chefen med på ideen

Hvis det er de ansatte selv, som skal planlægge firmafesten, kan det være vigtigt at få chefen med på ideen. Dette skal ses ud fra, at chefen er den person, som skal afgive de økonomiske midler, som skal bruges til firmafesten. Sørg derfor hurtigt at få chefen med på ideen.

Flyt festen ud af virksomheden

For at de ansatte får en unik oplevelse til den årlige firmafest, kan I eventuelt flytte festen ud af virksomheden. I kan prøve at finde lokaler på en restaurant, så I heller ikke behøver at stå for maden. Dette er der mange, som foretrækker, da man helst ikke vil stå for noget til en firmafest.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here