Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er nemmest at gøre et væghængt toilet rent, men det er nemmere at reparere et stående toilet. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, får du her 3 tips til valg af toilet.

1: Hvilke typer findes der?

Før du kan vælge det toilet, du skal have, er det nødvendigt, at du ved, hvilke typer af toiletter, der findes. Et toilet kaldes også for et wc eller et kloset, og der findes flere forskellige type. Du kan se de forskellige typer af toiletter her.

  • Kombinationstoilet: Dette er det mest almindelige toilet, fordi cisternen, der skyller, og toiletkummen er samme enhed. Cisternen er betegnelsen for den kasse, du læner dig op ad, når du sidder på toilettet.
  • Toilet med selvstændig cisterne: Dette toilet er mindre almindeligt, da cisternen er en selvstændig enhed og dermed ikke bygget ind i selve kummen. Cisternen hænger typisk på væggen over toilet, og den er udstyret med træk og slip-funktion.
  • Væghængt toilet: Et væghængt toilet har cisternen bygget ind i væggen, hvorfor det fylder mindre i rummet. Det er en mulighed, der er flere og flere, som vælger.

2: Hvilken farve skal toilettet have?

Det kan være fristende at købe et toilet i en pangfarve, men du bør være varsom. Toilettet kommer til at skulle holde i mange år, hvorfor du risikerer, at du bliver træt af det med tiden, ligesom du risikerer, at farven går af mode igen, og du skal ud og investere i et nyt, hvis din bolig skal være tidssvarende.

Samtidig er der større chance for, at det klassiske, hvide toilet vil falde i købers smag, hvorfor du vil få lettere ved at sælge boligen, hvis du vælger en farve, der ikke er for alternativ og dominerende. Du kan finde 

3: Hvilken farve skal toiletbrættet have?

I modsætning til farven på selve toilettet er det ikke så risikabelt at skeje en smule ud, når du skal vælge toiletbræt. Du kan sagtens vælge et med et sjovt design eller en alternativ farve, da det er nemt at skifte det ud efterfølgende.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here