Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når du skal investere i en bolig, bør du sikre dig, at alt er i orden, før du skriver under på kontrakten. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal tjekke, får du herunder 3 tips til køb af bolig.

Det er dyrt at investere i en bolig, hvorfor det er nødvendigt, at du er sikker på, du køber den helt rigtige bolig. Det kan dog være vanskeligt – særligt, hvis du ikke før har prøvet at købe en. Du bør sikre dig, at boligen er stor nok til alle i husstanden både nu og i fremtiden, og så bør du sikre dig, at boligen ikke fejler noget.

#1: Få tjekket for PCB 

PCB er et giftigt stof, som blev anvendt i boliger, der er opført mellem 1950 og 1977, hvorfor du bør få tjekket boligen, hvis den er opført i denne periode. Der er god grund til at være på vagt, da du kan ende med at gøre et dårligt køb, hvis det viser sig, at der er PCB i boligen.

Du bør konsultere en professionel virksomhed, hvis du er i tvivl. Du kan eksempelvis rette kontakt til Sealing Group, der både er specialiseret i at vurdere, hvorvidt der er PCB i en bolig samt at ordne problemet, hvis det skulle vise sig at være tilfældet.

#2: Er der plads nok?

Noget af det mest indlysende, som der alligevel er få, der tænker over, er at sikre, at der er plads nok i boligen. Det kan godt være, at der er plads nok på nuværende tidspunkt, men antallet af beboere i husstanden vil med tiden ændre sig, hvorfor du bør overveje, om I eksempelvis planlægger at få flere børn ude i fremtiden – eller om de hjemmeboende børn flytter indenfor en overskuelig fremtid.

#3: Hvilken stil leder du efter?

Det kan betale sig at skrive nogle stikord ned, som dækker over de krav og behov, I har til boligen. Hvis ikke I har en liste, kan det ende med, at I ser jer lun på et hus, som i sidste ende ikke matcher de ønsker, I har.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here