Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Haven skal nydes og fungere som et frirum, når solen skinner. Her får du 3 tips til, hvordan du sikrer et bedre haveliv for dig og din familie

Haven er en oase, hvor vi kan hygge os med afslapning, aktiviteter og havearbejde. Det er vigtigt, at haven bliver udnyttet ordentligt, hvis du vil have det maksimale ud af den. Herunder får du 3 konkrete tips til, hvordan du får mest muligt ud af din have.

#1: Små rum skaber atmosfære

Haven er oftest en stor åben plæne med forskellige bede. Du kan dog gøre din have langt mere anvendelig og hyggelig, hvis du laver nogle små afskærmede kroge, der egner sig til forskellige aktiviteter.

Du kan eksempelvis sætte et lille hegn op, hvor der er to stole og et bord. Her kan I nyde aftenkaffen, en god bog eller bare en stille stund, hvor tankerne får lov til at flyde frit. Ved at gøre plads til de her små rum i haven, får du flere for små oaser, og haven virker langt større og mere atmosfærisk.

#2: Få et drivhus med bord og stol

Et drivhus er praktisk, når der skal dyrkes planter og grøntsager, men det er også fantastisk, når der skal slappes af. Stil et lille bord og en stol ud i haven, så du kan sidde derude og slappe af i ro og fred omgivet af planter og grøntsager.

Du finder en masse drivhuse her, som eventuelt kan bruges til inspiration, hvis du er i tvivl om, hvilket der passer ind i din have.

#3: Lav flere små stier

Måske har du allerede forskellige pladser i din have, hvor der er bede og små hyggekroge? Forbind dem med en flot, lille sti, der snor sig fra bed til bed og binder hyggekrogene sammen.

På den måde vil der være en smuk opdeling af haven, og det vil fungerer lidt som en guidet tur, når man følger dem.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here