Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Bor du med en stædig hund, som helst vil gå sine egne veje? Synes du hundetræningen virkelig trække tænder ud? Der er rigtig mange, som har svært ved at træne deres hund. Det er ikke fordi du er en dårlig hundeejer, måske har du bare ikke fundet de rigtige tricks endnu. 

I denne artikel har vi samlet 3 tips, som skal hjælpe dig til at træne din hund. 

1. Træn hunden med positive stimuli

De fleste hunde responderer bedre på positive stimuli end negativ. Du kommer længere ved at belønne din hund for god opførsel, i modsætning til at skælde den ud for dårlig opførsel. De fleste hunde er også enormt madglade, så du kan få dem til det meste, hvis bare der lokkes med mad. 

Når du træner din hund så benyt en pose med hundens absolut yndlingssnack. Det kan være lidt kogt kylling, spegepølse eller leverpostej, som hunden virkelig elsker. På den måde så lærer hunden, at den bliver belønnet stort, når den gør som der bliver sagt. 

2. Godbidtaske med klikker

Er det svært at gå tur med din hund? Tag en godbidtaske og en klikker med ud og gå. Hvis hunden begynder at trække i snoren, så sig fast “nej” og træk hunden til dig. Hvis hunden makker ret, så trykker du på klikkeren og belønner hunden med en godbid.

Du kan købe klikker og taske samt alverdens andet smart træningsudstyr hos Canem. Læs mere om Canem her.

3. Træning kræver gentagelser

Hundetræning tager tid, dedikation og rigtig mange gentagelser. Hunde er rutineprægede dyr, derfor elsker de forudsigelighed og gentagelser.

Gør hundetræningen til en fast del af jeres hverdag, og sørg for at være konsekvent. Selvom det ikke virker første gang, så skal det nok give pote, hvis du er vedholdende med din hundetræning.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here