Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der findes naturligvis et fåtal af mennesker der lever efter alle de gode kostråd, ikke spiser for meget hvidt brød, spiser mange grøntsager ikke for meget kød, og bevæger sig mere end 30 minutter om dagen. Desværre for den generelle folkesundhed, er det langt fra alle der gør det og de fleste af os lever langt fra så sundt som vi burde.

Her finder du tre tips til at blive lidt sundere, og hvordan du kan få en hverdag der er lidt sundere end den du har nu.

1: Bevæg dig mere

Det lyder så enkelt, og det behøver faktisk heller ikke at være andet. Bevægelse er sundt, og hver gang du kan erstatte noget stilstand med noget bevægelse, forbrænder du flere kalorier. Det bedste er naturligvis hvis du kommer ud og løbe, cykle eller lignende. Men en lille ting som at gå rundt når du taler telefon, i stedet for at sidde stille, eller at tage cyklen ned og handle i stedet for at sætte dig bag rattet, kan betyde meget på årsbasis.

2: Spis flere grøntsager

Grøntsager er uendeligt meget sundere end kød og lignende, og jo flere grøntsager du kan få ind i din kost, jo sundere er det. Det bedste er naturligvis hvis du kan erstatte de søde sager med gulerødder eller lignende, men det kan være meget svært. Hvis du har små børn, kan det være en god ide at camouflere grøntsagerne, riv gulerødder og put i kødsovsen eller lasagne.

3: Drop nu cigaretterne

Hvis du har brug for dette råd, har du brug for det mere end du tror. Rygning er det værste du kan udsætte din krop for, så det eneste rigtige er at smide smøgerne ud, og hvis du ikke kan det, så erstat dem med e-cigaretter, der er noget sundere, selvom det ikke bør være en permanent løsning.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here