tips til ny iphone

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Står du og skal købe ny telefon, bør du overvejer at købe en brugt iPhone. Dog er der et par ting du bør vide inden køb. Der er nemlig et par forskellige ting, du går glip når du køber brugt. Eksempelvis får du ikke nogen garanti på telefonen, med mindre telefonen ikke er mere en 2 år gammel, og at du får den orginale kvittering med. I denne artikel giver vi dig 3 tips, som kan gavne dig, inden du kaster dig ud at købe en brugt telefon. Følg disse 3 tips og undgå at blive snydt.

1. Er alt slettet og er telefonen nulstillet?Du bør altid sørge for, at din telefon er nulstillet og alt er slettet, når du får den fra sælger. Ellers kan du ikke bruge den, og det ville være ærgerligt. Ellers kan du lige så godt købe en ny iPhone uden abonnement. Problemet med iPhone er at de kan være låst med den tidligere brugers AppleID, og hvis den er det, kan telefonen ikke bruges.

2. Har telefonen fået vand?

Vand- og fugtskader er noget, der hurtigt kommer i din telefon. Du har mulighed for at spotte dem, hvis du tænder den telefon, du overvejer at købe, for at se, om skærmen virker eller om den er i stykker. Lyser den uklart, eller er der hvide pletter på, så vil den ofte have en vandskade, og det kan være dyrt at få lavet.

3. Er batteriet stadig i orden?

Husk at tjekke batteriet, det ville være ærgeligt at et fladt batteri. Derfor bør du bruge lidt tid på at sidde og bruge telefonen, så du kan se, hvor hurtigt den mister strøm. Det er selvfølgelig lidt krævende, hvis du skal sidde med den foran sælger, men ikke desto mindre er det nødvendigt.

Bonus tip – for godt til at være sandt? Som med alt andet, bør du vurdere om tilbuddet er for godt til at være sandt.  Du kan sagtens købe for billigt. Det er ikke et godt signal, hvis den bliver solgt meget billigere end de andre, der er på markedet, og derfor bør dine alarmklokker også ringe, hvis det er alt for billigt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here