Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det har længe været en trend inden for indretning at inddrage mere naturtro artikler i sit hjem. Synes du også, det er skønt med noget mere natur i hjemmet? Så læs med her, hvor vi kommer med tre forslag til en indretning, som er lidt tættere på naturen.

Gør dit hjem til en jungle

Noget af det, der virkelig kan få en til at føle, at man er tættere på naturen, er at bringe den ind i hjemmet. Vi foreslår, at du tager et smut til din nærmeste planteforhandler og køber stort ind! Husk desuden at være opmærksom på, at der er mange planter, der skal have forskellige mængder vand og sollys, så du kan ikke bare behandle dem ens.

Hvis du er meget ny i det med planter, kan det være, at du skal forhøre din blomsterforhandler om, hvilke planter der er nemme at passe for en nybegynder i plantepasning.

Få flere naturlige farver ind i hjemmet

Farver er skønne – naturfarver er naturligvis skønne! Hvis du gerne vil have et hjem, som minder dig om naturen, må du sørge for at bringe de rigtige farver ind i hjemmet. Hvis du har mod på det, kan du male en hel væg i fx grøn. Du kan også tage lidt mindre tiltag og fx sørge for, at dine puder, møbler eller pynteartikler er i naturlige farver. Det kan fx være grøn, brun og sandfarvet.

Du kan også få flere møbler i hjemmet, som er fremstillet i rigtigt træ. Det kan fx være planke hylder, plankeborde eller andet. Du kan desuden få hylder efter mål, hvis du ønsker en skræddersyet løsning.

Dekorer med mad

Når det kommer til en naturlig indretning af køkkenet, giver det mening at dekorere med mad. Det kan fx være, at du har en flot skål, hvori du kan udstille frugt og grønt eller en vindueskarm, som kan piftes op med en række lækre krydderurter – og så er pynten desuden brugbar – det er smart!

Det kan også betyder, at du kommer til at spise mere frugt og begynder at bruge flere friske krydderurter i din madlavning – ikke dårligt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here